Üdvözöljük honlapunkon!
Üdvözöljük honlapunkon!
A napraforgó természetes szépsége, sokoldalú felhasználhatósága és nevében sejlő különleges tulajdonsága következtében lett névadónk és jelképünk.
Csodálatos tulajdonsága abban rejlik, hogy nem csak ´elfogadja´ az éltető napfényt, hanem aktívan tesz is azért, hogy a számára legjobban hasznosodjon az, amit megkaphat.
Ez motivál minket is és teszi vonzóvá e varázslatos növényt.
Vendégeinkkel közös célunk nekünk is, hogy amit az egészség, szépség, és kellemes közérzet érdekében tenni lehet, azt meg is tegyük. Kozmetika és fodrász szolgáltatásunk ezt a célt segít elérni.

 
Friss hírek Friss hírek
A tél közeledtével, fontos feladata a kozmetikusnak, hogy felkészítse vendégeit a „nehezebb” időszakra. Pótolnunk kell az elveszendő tápláló anyagokat, mivel a hideg szeles időjárás, a fűtött zárt helységek, igencsak hozzájárulnak a bőr kiszáradásához, ráncosodásához! Fontos feladatunk a hidratálás a sejtregenerálás és az időjárás viszontagságaival szemben kialakuló bőr védelem!
Mivel segíthetjük a hatóanyagok jobb fel...
Blog Blog - legfrissebb blogbejegyzés
Kozmetikusként nagyon fontos alaposan ismernünk a bőr szerkezetét, funkcióit, különböző hatásokra adott válaszreakcióit. Vendégeink bőre egyfajta életrajz, melyet nekünk meg kell fejtenünk és aszerint kell kialakítanunk a kezelési metódust. Ehhez pedig elengedhetetlenül szükséges, hogy megfelelő diagnosztikai ismeretekkel rendelkezzünk.
A könyv megírásának célja az volt, hogy hosszú évek tapasztalatait átadhassam kolléganőimnek és a jövő kozmetikusainak. Hisz 45 év alatt rengeteget változ...
Facebook
Vegye fel velünk a kapcsolatot most!
Amennyiben szeretné velünk felvenni kapcsolatot, megteheti az alábbi elérhetőségeinken, vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot.