Üdvözöljük honlapunkon!
Üdvözöljük honlapunkon!
A napraforgó természetes szépsége, sokoldalú felhasználhatósága és nevében sejlő különleges tulajdonsága következtében lett névadónk és jelképünk.
Csodálatos tulajdonsága abban rejlik, hogy nem csak ´elfogadja´ az éltető napfényt, hanem aktívan tesz is azért, hogy a számára legjobban hasznosodjon az, amit megkaphat.
Ez motivál minket is és teszi vonzóvá e varázslatos növényt.
Vendégeinkkel közös célunk nekünk is, hogy amit az egészség, szépség, és kellemes közérzet érdekében tenni lehet, azt meg is tegyük. Kozmetika és fodrász szolgáltatásunk ezt a célt segít elérni. 
Friss hírek Friss hírek
Kedves Vendégeink!
Ezúton szeretnénk értesíteni mindenkit, hogy üzletünket Június másodikával újból megnyitjuk.
Természetesen vigyázni szeretnénk továbbra is mindenki egészségére, ezért kis változtatást léptetünk életbe kollégáink munkarendjében.
Szeretnénk óvatosak maradni, ezért egy-egy kolléga egész napos munkarendben fog dolgozni, hogy ne legyen túl sok vendég egyszerre az üzletben. A bejelentkezést is csak úgy tudjuk elfogadni, hogy két vendég között minimum fél óra fer...
Blog Blog - legfrissebb blogbejegyzés
...
Facebook
Vegye fel velünk a kapcsolatot most!
Amennyiben szeretné velünk felvenni kapcsolatot, megteheti az alábbi elérhetőségeinken, vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot.