Üdvözöljük honlapunkon!
Üdvözöljük honlapunkon!
A napraforgó természetes szépsége, sokoldalú felhasználhatósága és nevében sejlő különleges tulajdonsága következtében lett névadónk és jelképünk.
Csodálatos tulajdonsága abban rejlik, hogy nem csak ´elfogadja´ az éltető napfényt, hanem aktívan tesz is azért, hogy a számára legjobban hasznosodjon az, amit megkaphat.
Ez motivál minket is és teszi vonzóvá e varázslatos növényt.
Vendégeinkkel közös célunk nekünk is, hogy amit az egészség, szépség, és kellemes közérzet érdekében tenni lehet, azt meg is tegyük. Kozmetika és fodrász szolgáltatásunk ezt a célt segít elérni.
Friss hírek Friss hírek
Minden évszaknak megvan a bőrápolási szabálya, így a téli bőrápolásnak is. Mivel  a nyáron összegyűjtött vitaminok és a napsütés által is feltöltött bőrünk, sok mindent felhasznál, ez alatt a pár hónap alatt. Ilyenkor a szélsőséges időjárás, a fényszegény időszak és a hőmérséklet ingadozás miatt, más, táplálóbb hatóanyagokra van bőrünknek szüksége. Télen a bőr hamarabb kiszárad, illetve a szárazság érzése gya...
Blog Blog - legfrissebb blogbejegyzés
Kedves kozmetikusok, kedves kozmetikus tanulók!

Mi, a „Kozmetikai diagnosztika könyv” szerzői, további lépésre szántuk rá magunkat. Szerettük volna megkönnyíteni illetve segíteni a kozmetikus tanulókat és oktatóikat is, a bőrtípusok felismerésében. Ezért íródott a „Bőrtípusok a kozmetikai gyakorlatban” című könyv, ami magában foglalja az alap-bőrtípusok jellemzését, különböző bőrtípusok kialakulásának megér...
Facebook
Vegye fel velünk a kapcsolatot most!
Amennyiben szeretné velünk felvenni kapcsolatot, megteheti az alábbi elérhetőségeinken, vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot.