Blog
7 blogbejegyzés
2020-05-24 20:19:54
Kozmetikai diagnosztika 
A könyv képekkel illusztrált tartalma az elméleti tananyag gyakorlati oldalról való megközelítése.
Kozmetikus tanulók és gyakorlati szakemberek számára egyaránt hasznos.
Bőrtípusok a kozmetikai gyakorlatban
A könyv, összegyúrva az elméleti ismereteket a nélkülözhetetlen gyakorlati tapasztalatokkal segíti a bőrtípusok felismerését, megfelelő segítséget nyújt, kozmetikai kezelésekhez.
Masszázs a kozmetikai gyakorlatban 
A könyv anatómiai ismeretek segítségével, kozmetikus szemmel mutatja be a masszázs területét, a klasszikus iskolamasszázs fogásait, a kozmetikai szalonokban alkalmazott néhány speciális masszázst, fűszerezve elmélettel és gyakorlati tapasztalattal.
 ...
 
A "Kozmetikai diagnosztika" és a "Bőrtípusok a kozmetikai gyakorlatban" című könyveink mellett, harmadik könyvünk, a "Masszázs a kozmetikai gyakorlatban" megírásának az volt a célja, hogy a kozmetikai masszázs területét kozmetikus szemmel mutassuk be, fűszerezve elmélettel és gyakorlati tapasztalatokkal együtt. Véleményünk szerint ez egy olyan területe a szakmának, ami a kozmetikusok számára nagyon fontos. Ez is, mint a szakmánkban oly sok minden, az évek során sokat változott. Most már, nem csak a kezelések során használt felpuhító masszázst alkalmazzuk, hanem a rohanó világ "megköveteli" tőlünk, hogy a relaxáló masszázst is vegyük fel a palettánkra. A kozmetikus szakma egyik legszebb területe, a bőrápolás mellett, a masszázs. Ebből következik, hogy a kozmetikus ereje a professzionális kozmetikumok szakszerű használata mellett, a KEZE.
Ha a kozmetikus biztosítani tudja a vendégnek a masszázs során a teljes ellazulást, a kellemes érzést, a jó illatokat, a finom érintést, akkor biztosak lehetünk abban, hogya vendég minket választ. Rengeteg masszázskönyv van, de egyik sem mutatja be a kozmetikai célú masszázs különleges világát. Mi pont ...
 
2015-05-29 14:19:59
A kezelés során, a hatóanyagok jobb felszívódása érdekében, a letisztításkor minden vendégünknél Hidroabráziós készüléket használunk...
Az arckezelő berendezés alapfunkciója az ultrahangos arc peelingezés, mely során a készülék ultrahang frekvenciás, mechanikus rezgést közvetítő fémlemeze és az arcra juttatott víz, vagy enzim peeling porlasztása közben létrejövő mikro-buborékok által keltett mikro-robbanások, eltávolítják a bőr felszínéről az elhalt hámsejteket, a rárakódott keratin réteget, szennyeződéseket, ezáltal alaposan megtisztítva a felhámot. Hatékonyan tisztítja a bőr felszínét, pórusait.
A kitisztított pórusokon keresztül a bőr oxigénfelvétele- anyagcseréje- keringése- áteresztőképessége javul, gyulladásra való hajlama csökken. ...
 
2015-01-25 14:06:07

Bőrfiatalító arc és testkezelés, rádiófrekvenciával...

Szalonunkban a legkorszerűbb arc és testkezelő rádiófrekvenciás Magicpolar készülékkel is segítjük a jobb testi és mentális közérzet kialakulását. Ezzel a széleskörűen alkalmazható berendezéssel, ragyogó eredményeket lehet elérni, test és arckezelésekben. Megoldást nyújt olyan kulcsfontosságú esztétikai problémákra, mint a test méretek csökkentése, zsírbontás, cellulit és nyúlási csíkok kezelése, test és arc fiatalítása, feszesítése.
 
Hogyan működik a készülék arckezeléseknél?
A Magicpolar berendezéssel olyan hőhatást hozunk létre, amelynek következtében a fibroblast sejtek aktivizálódnak és új kollagén struktúrákat képeznek. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken.
Hogyan működik a készülék testkezeléseknél?
A rádiófrekvencia által létrejövő kontrollált felmelegedés hatására szabad zsírsavak távoznak a sejtközötti térbe. Innen a nyirokrendszer és a vénás rendszeren keresztül távoznak, majd a szervezet kiválasztó rendszerei által ürülnek ki a szervezetből. A gyorsabb kiürülés érd...
 

Igényes alakformálás nincs hullámmasszázs nélkül!


Egy hullámberendezés tudatos használata gyakorlatilag „védőoltás” a későbbiekben kialakuló keringési betegségek ellen”…
egy érsebész véleménye.
 
A nyirokrendszer nélkülözhetetlen feladata, hogy összegyűjtse a test szöveteiből azokat a salakanyagokat, amelyektől a szervezet a vénás keringés segítségével nem képes megszabadulni. Mivel a nyirokkeringésnek nincs olyan központi motorja, mint a vérkeringésnek a szív, így a nyirokfolyadék csak úgy képes áramolni, hogy az ereket körülvevő izmok a mozgás során hol megfeszülnek, hol elernyednek. Ezen pumpáló hatás következtében a szövetek közötti térben megrekedt salakanyagok bekerülnek a nyirokrendszerbe és így távoznak a szervezetből. Természetesen ez a nyirokáramlás csak akkor eredményes, ha az izompumpa megfelelően működik.Ehhez elengedhetetlen, hogy a szervezet általános egészségi állapota, keringése megfelelő legyen. Bármilyen probléma esetén a szövetközi folyadék nem tud megfelelően távozni a szervezetből, megreked, így vizenyő, ödéma alakulhat ki.