Rádiófrekvenciás kezelés

Rádiófrekvenciás arc és testkezelés

Szalonunkban a legkorszerűbb arc és testkezelő rádiófrekvenciás Magicpolar készülékkel is segítjük a jobb testi és mentális közérzet kialakulását. Ezzel a széleskörűen alkalmazható berendezéssel, ragyogó eredményeket lehet elérni, test és arckezelésekben. Megoldást nyújt olyan kulcsfontosságú esztétikai problémákra, mint a test méretek csökkentése, zsírbontás, cellulit és nyúlási csíkok kezelése, test és arc fiatalítása, feszesítése.
 
A Magicpolar berendezéssel olyan hőhatást hozunk létre, amelynek következtében a fibroblast sejtek aktivizálódnak és új kollagén struktúrákat képeznek. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken.

Testkezeléskor, a rádiófrekvencia által létrejövő kontrollált felmelegedés hatására, szabad zsírsavak távoznak a sejtközötti térbe. Innen a nyirokrendszer és a vénás rendszeren keresztül távoznak, majd a szervezet kiválasztó rendszerei által ürülnek ki a szervezetből. A gyorsabb kiürülés érdekében segítségül hívjuk a hullámmasszázs készüléket, melynek kezelési technikája, a manuális masszázshoz hasonló mozdulatai, segítik a méreganyagok kezelési területről való eltávolítását, ezzel is segítve a kellemes közérzet kialakulását.
 
Tartós eredmények elérése céljából legalább 6 kezelés kúraszerű végzése javasolt. Az elért eredmények hosszú távú megőrzését havi 1 fenntartó kezelés biztosítja.
...