Bőrtípusok a kozmetikai gyakorlatban
2017-10-30 23:32:32
Kedves kozmetikusok, kedves kozmetikus tanulók!

Mi, a „Kozmetikai diagnosztika könyv” szerzői, további lépésre szántuk rá magunkat. Szerettük volna megkönnyíteni illetve segíteni a kozmetikus tanulókat és oktatóikat is, a bőrtípusok felismerésében. Ezért íródott a „Bőrtípusok a kozmetikai gyakorlatban” című könyv, ami magában foglalja az alap-bőrtípusok jellemzését, különböző bőrtípusok kialakulásának megértését. Különlegessége, hogy a különböző bőrtípusokat korok szerint csoportosítottuk, és aszerint adunk gyakorlati és kezelési ajánlatot.
A teljesség igénye nélkül, de igényesen, ajánlunk bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokat és minden fejezet után hagytunk üres oldalakat, hogy a gyakorlatban újonnan megjelenő információk lejegyzésre kerülhessenek. Igyekeztünk minél több képpel színesíteni a könyvet, hogy a leírtak megértésben párhuzamosan, a képek látványa is segítséget nyújtson.
Miért érdemes elolvasnotok?
- 110 oldalon, röviden, tömören mutatja be a különböző bőrtípusok megállapításához szükséges elméleti és gyakorlati tudnivalókat
- gazdag képi illusztrációval rendelkezik, így könnyebben jegyezhetőek meg az egyes bőrtípusok.
- több évtizedes kozmetikai, tanári és vizsgáztatói tapasztalatot használtuk fel a könyv írásakor
- logikusan, bőrtípusok és korok szerint szedtük pontokba az egyes fejezeteket, így gyorsan rá tudtok keresni egy-egy adott részre.

Ha úgy érzitek, nem hiányozhat a polcról a Kozmetikai diagnosztika című könyv mellől, a „Bőrtípusok a kozmetikai gyakorlatban” című könyv, akkor az alábbi helyeken tudjátok beszerezni:
 
Báthory Kati: kbathory4@gmail.com
Juhász Klári: klara.tanarno@gmail.com
 
Hozzászólások
 
8. Szintai Katalin 2022-01-09 12:32:01
Üdvözlöm!  A zöld és bordó könyvre lenne szükségem, de jelenleg mèg nem találtam elèrhető, rendelhető példányokat. Megoldható lenne, hogy rendeljek önöktől? Válaszukért előre is hálás köszönet! Szintai Katalin
 
Szóljon hozzá Ön is!
Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
Vizuális kód:
Írja be a kódot: