Arc és testkezelés
2015-01-25 14:06:07

Bőrfiatalító arc és testkezelés, rádiófrekvenciával...

Szalonunkban a legkorszerűbb arc és testkezelő rádiófrekvenciás Magicpolar készülékkel is segítjük a jobb testi és mentális közérzet kialakulását. Ezzel a széleskörűen alkalmazható berendezéssel, ragyogó eredményeket lehet elérni, test és arckezelésekben. Megoldást nyújt olyan kulcsfontosságú esztétikai problémákra, mint a test méretek csökkentése, zsírbontás, cellulit és nyúlási csíkok kezelése, test és arc fiatalítása, feszesítése.
 
Hogyan működik a készülék arckezeléseknél?
A Magicpolar berendezéssel olyan hőhatást hozunk létre, amelynek következtében a fibroblast sejtek aktivizálódnak és új kollagén struktúrákat képeznek. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken.
Hogyan működik a készülék testkezeléseknél?
A rádiófrekvencia által létrejövő kontrollált felmelegedés hatására szabad zsírsavak távoznak a sejtközötti térbe. Innen a nyirokrendszer és a vénás rendszeren keresztül távoznak, majd a szervezet kiválasztó rendszerei által ürülnek ki a szervezetből. A gyorsabb kiürülés érdekében segítségül hívjuk a hullámmasszázs készüléket, melynek kezelési technikája, a manuális masszázshoz hasonló mozdulatai, segítik a méreganyagok kezelési területről való eltávolítását, ezzel is segítve a kellemes közérzet kialakulását.
 
Hány kezelés az optimális?
Tartós eredmények elérése céljából legalább 6 kezelés kúraszerű végzése javasolt. Az elért eredmények hosszú távú megőrzését havi 1 fenntartó kezelés biztosítja.
 
Hozzászólások
 
Szóljon hozzá Ön is!
Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
Vizuális kód:
Írja be a kódot: