Alakformálás hullámmasszázzsal
2014-04-27 14:14:12

Igényes alakformálás nincs hullámmasszázs nélkül!


Egy hullámberendezés tudatos használata gyakorlatilag „védőoltás” a későbbiekben kialakuló keringési betegségek ellen”…
egy érsebész véleménye.
 
A nyirokrendszer nélkülözhetetlen feladata, hogy összegyűjtse a test szöveteiből azokat a salakanyagokat, amelyektől a szervezet a vénás keringés segítségével nem képes megszabadulni. Mivel a nyirokkeringésnek nincs olyan központi motorja, mint a vérkeringésnek a szív, így a nyirokfolyadék csak úgy képes áramolni, hogy az ereket körülvevő izmok a mozgás során hol megfeszülnek, hol elernyednek. Ezen pumpáló hatás következtében a szövetek közötti térben megrekedt salakanyagok bekerülnek a nyirokrendszerbe és így távoznak a szervezetből. Természetesen ez a nyirokáramlás csak akkor eredményes, ha az izompumpa megfelelően működik.Ehhez elengedhetetlen, hogy a szervezet általános egészségi állapota, keringése megfelelő legyen. Bármilyen probléma esetén a szövetközi folyadék nem tud megfelelően távozni a szervezetből, megreked, így vizenyő, ödéma alakulhat ki.

A nyirokkeringés elégtelenségének jelei:
duzzadt, dagadt kéz, ill. láb. Cellulit, narancsbőr a combon. Duzzadt, hurkához hasonlító ujjak. Eltérő vastagságú kezek, lábak.
A hullámmasszázs készülék eredményesen használható: Ödémás problémák megelőzésére (sok ülés, állás) Narancsbőr kezelése. Hideg végtagok keringésének javítására. Mélyvénás trombózis megelőzésére. Stresszes életmód hátrányos hatásainak enyhítésére. Természetesen, ha bármelyik jelenség egészségügyi problémaként merül fel, orvoshoz kell fordulni.
A hullámmasszázs készülékkel végzett kezelések alkalmasak egy orvosi kezeléssorozat kiegészítésére is, de nem helyettesítik azt.
 
Hozzászólások
 
Szóljon hozzá Ön is!
Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
Vizuális kód:
Írja be a kódot: