Bőrtípusok a kozmetikai gyakorlatban
2017-10-30 23:32:32
Kedves kozmetikusok, kedves kozmetikus tanulók!

Mi, a „Kozmetikai diagnosztika könyv” szerzői, további lépésre szántuk rá magunkat. Szerettük volna megkönnyíteni illetve segíteni a kozmetikus tanulókat és oktatóikat is, a bőrtípusok felismerésében. Ezért íródott a „Bőrtípusok a kozmetikai gyakorlatban” című könyv, ami magában foglalja az alap-bőrtípusok jellemzését, különböző bőrtípusok kialakulásának megértését. Különlegessége, hogy a különböző bőrtípusokat korok szerint csoportosítottuk, és aszerint adunk gyakorlati és kezelési ajánlatot.
A teljesség igénye nélkül, de igényesen, ajánlunk bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokat és minden fejezet után hagytunk üres oldalakat, hogy a gyakorlatban újonnan megjelenő információk lejegyzésre kerülhessenek. Igyekeztünk minél több képpel színesíteni a könyvet, hogy a leírtak megértésben párhuzamosan, a képek látványa is segítséget nyújtson.
Miért érdemes elolvasnotok?
- 110 oldalon, röviden, tömören mutatja be a különböző bőrtípusok megállapításához szükséges elméleti és gyakorlati tudnivalókat
- gazdag képi illusztrációval rendelkezik, így könnyebben jegyezhetőek meg az egyes bőrtípusok.
- több évtizedes kozmetikai, tanári és vizsgáztatói tapasztalatot használtuk fel a könyv írásakor
- logikusan, bőrtípusok és korok szerint szedtük pontokba az egyes fejezeteket, így gyorsan rá tudtok keresni egy-egy adott részre.

Ha úgy érzitek, nem hiányozhat a polcról a Kozmetikai diagnosztika című könyv mellől, a „Bőrtípusok a kozmetikai gyakorlatban” című könyv, akkor az alábbi helyeken tudjátok beszerezni:
 
Báthory Kati: kbathory4@gmail.com
Juhász Klári: klara.tanarno@gmail.com
 
Hozzászólások
 
Szóljon hozzá Ön is!
Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
Vizuális kód:
Írja be a kódot: